Szívmelengető videót osztott meg felesége Bruce Willisről

2023. március 02.
A színész családja nemrég jelentette be a közösségi médiában, hogy a sztár afáziája súlyosbodott, és betegsége már előrehaladott állapotban van.
Szívmelengető videót osztott meg felesége Bruce Willisről

Két héttel azután, hogy családja bejelentette, Bruce Willist frontotemporális demenciával diagnosztizálták, a színész felesége, Emma Heming Willis ma megosztott egy régi videót a színészről, vagyis ahogy ő nevezte, „az első számú rajongójáról”.

A 44 éves modell március 1-jén Instagram-sztoriban mutatta meg azt a korábban készült felvételt a 67 éves színészről, amelyben felesége CocoBaba névre keresztelt testápoló termékcsaládját reklámozza. „Úristen, a legnagyobb rajongóm. Szerelmes vagyok belé” – írta Emma. A videó ide kattintva tekinthető meg.

Bruce Willis családja tavaly márciusában jelentette be, hogy a Die Hard sztárját afáziával diagnosztizálták, aminek következtében a színészettől is vissza kellett vonulnia. 2023 februárjában pedig már azt tudatták a nyilvánossággal, hogy a színész betegsége előrehaladott állapotban van, és frontotemporális demenciában szenved, amelyre jelenleg nem létezik gyógymód.

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images