Demi Moore és Bruce Willis nagyszülők lesznek

2022. december 21.
Legidősebb lányuk babát vár.

Egy igazán kedves képsorozattal jelentette be Instagramon Rumer Willis, hogy első gyermeküket várják párjával, Derek Richard Thomas indie zenésszel. Derek az első képen puszit ad a 34 éves színésznő hasára, a második fotón pedig egy (szinte) teljes alakos képen mutatta meg Rumer, hogy milyen nagy már a pocakja.

demi-moore-bruce-willis-nagyszulok-lesznek

A rajongók, a híres barátok és a családtagok azonnal gratulációkkal árasztották el a kommentszekciót. „Nagyon örülök neked barátom. Olyan szép hírek. Gratulálunk!!!❤️❤️❤️” – írta Aaron Paul, a West World és a Breaking Bad sztárja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rumer Glenn Willis (@rumerwillis) által megosztott bejegyzés

Nem lehet pontosan tudni, hogy a leendő szülők mióta vannak együtt, de Rumer először májusban beszélt nyilvánosan kettejük kapcsolatáról, Derek pedig augusztusban azt írta szerelmének egy Instagram-posztban, hogy „a rövid idő alatt, amióta együtt vagyunk, örömmel és békével töltötted meg az életemet”.

Az örömhírt Rumer édesanyja, Demi is megosztotta egy vicces kommentár kíséretében. „Belépek a dögös, furcsa, mentálisan kiegyensúlyozatlan nagymamakorszakomba” – írta a színésznő.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!