Tom Felton őszintén mesélt alkoholproblémáiról és a rehabon töltött időről

2022. október 21.
Tom Felton tíz évig játszotta Draco Malfoyt a Harry Potter-filmekben, és bár valójában az egész sorozat alatt mindösszesen 31 percet volt képernyőn, így is sokak kedvencévé vált. 

A Harry Potter-filmek óta a színész számos filmben és tévésorozatban szerepelt, sőt még egy West End show-ban is játszott. A színfalak mögött azonban korántsem ilyen rózsaszín minden. Tom Felton nemrégiben őszintén vallott arról, hogy mennyi személyes küzdelme volt az elmúlt években, és hogy barátja és korábbi színésztársa, Emma Watson biztatta arra, hogy nyíltan beszéljen tapasztalatairól.

tom-felton-alkohol

Felton egy memoárban írta meg azt a folyamatot, ahonnan az alkohol iránt egyáltalán nem érdeklődő emberből odáig jutott, hogy a napot már napfelkelte előtt felesekkel indította.

A mélyrepülést a Tom mögött álló menedzsment nem tudta tétlenül nézni, és közbeavatkozott, így került a színész egy rehabilitációs központba, Malibuba. Néhány nap múlva úgy döntött, hogy távozik az intézményből, és miközben megpróbált keresni magának egy hollywoodi bárt, egy idegen megállította, és egy üveg vizet és 20 dollárt adott neki, majd arra kérte, hogy válaszoljon, volt-e már „gazdag ember” az életében.

A kérdés beégett a színésznél agyába, és végül talált egy olyan kezelést, amely elősegítette a gyógyulását. „Tudod mit? Ez történt, és ez az életem része. Már nem félek feltenni a kezem és azt mondani: nem vagyok rendben” – mondta.

Forrás: marieclaire.co.uk, Fotó: Getty Images

Ezt már olvastad?