Drew Barrymore egy parkban flörtölt egy idegennel, de akadt egy kis gond

2022. április 13.
A színésznő mindig őszinte volt a magánéletével kapcsolatban, korábban arról is nyíltan beszélt, miért nem erőlteti a szerelem megtalálását. Most úgy tűnik, ismét készen áll arra, hogy szerelmes legyen, ám az online randioldalak helyett a régimódi utat választja.

Korábban nyíltan beszélt arról Drew Barrymore, miért nem akar ismerkedni. Nemcsak azért, mert még nem tette túl magát legutóbbi válásán, de gyermekei miatt sem lett volna éppen ideális az elmúlt néhány év arra, hogy újabb férfiak tűnjenek fel az oldalán. Most viszont a The Tonight Show-ban Jimmy Fallonnak vallotta be, hogy úgy érzi, készen áll az ismerkedésre ismét, ám azt a régimódi úton-módon szeretné élvezni, nem az interneten.

drew-barrymore-randi

„Úgy akarok megismerkedni valakivel, ahogy régen tették az emberek” – mondta Drew Barrymore, aki rögtön elmesélte azt is, hogyan próbálta ki ezt a gyakorlatban is nemrég a Central Parkban. 

„Odasétáltam egy férfihoz a parkban, és megkérdeztem, szingli-e – kezdte Barrymore. – Azt mondta, hogy talán. Ekkor azt gondoltam, hogy ez végül is nem egy konkrét elutasítás. Ezután azt is megkérdeztem, hogy meleg-e, mert velem gyakran előfordul, hogy a rossz oldalon próbálkozom” – folytatta a színésznő. 

Mint kiderült, a férfi nem volt meleg, de adódott más probléma: a korkülönbség. „Beszélgettünk, jókat nevettünk, tényleg kellemes társalgás volt, amikor eszembe jutott, hogy elfelejtettem egy nagyon fontos kérdést. Mennyi idős vagy? – mesélte Barrymore. – Erre azt válaszolta: 28. Azt gondoltam, hogy jaj, ne, ne, ne, ne! Aztán hozzátettem, egyáltalán nem rosszindulatból, hogy sokkal idősebbnek néz ki.”

Sajnálatos módon a nagy korkülönbség a 47 éves színésznő számára elképzelhetetlen egy párkapcsolatban, de még ha ez most nem is jött össze, Drew Barrymore akkor is büszke rá, hogy megtette, és megszólított egy idegen férfit. „Jót beszélgettünk, és én csak valami olyat akartam tenni, amiért büszke lehetek magamra. Ő is kijelentette, hogy büszke rám, azután elsétáltunk az ellenkező irányba, nagyon pozitív élményekkel. Meg fogom ismételni” – jelentette ki Barrymore.

Forrás: Entertainment Tonight Fotó: Getty Images

Olvass tovább!