Lizzo a koncertje közben segített egy férfinak megkérni a barátja kezét

2023. március 10.
Az énekesnő igazán emlékezetes koncertet adott a minap: élőben, a színpadon járult hozzá egy meleg pár sikeres eljegyzéséhez.
Lizzo a koncertje közben segített egy férfinak megkérni a barátja kezét

Egy igazi ikon törődik a rajongóival: Lizzo a napokban Glasgow-ban adott koncertet, és igazán emlékezetessé varázsolta két férfi (és az egész közönség) estéjét. Az interneten terjedő felvételek szerint az énekesnőnek a közönség első sorában, egy telefonról üzenték, hogy „KÉRD MEG A TESTVÉREM BARÁTJÁT, HOGY MENJEN HOZZÁ”.

Lizzo ezután egyszer csak leállította a koncertet, majd kijelentette a telt házas estén, hogy most egy „különleges telefonhívásuk van”, és magával vitte a színpadra a mobilt.

„Szia” – köszöntötte a négyszeres Grammy-díjas művész a férfi barátját, Ryant FaceTime-on keresztül. Miután megkérdezte a nevét és hogy tetszett-e neki a koncert, a párja, Grant felé fordult.

„Ryan, most, hogy Lizzo előttünk áll, hozzám jössz feleségül?” – kérdezte Grant, mire a tömeg éljenzésben tört ki. „Mit mondasz?” – kérdezte Lizzo. Ryan bólintott, amit a közönség hatalmas ovációval fogadott. Miután az újdonsült vőlegény visszakapta telefonját, felemelte, hogy megmutassa párjának az ujjongó tömeget.

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images