Lizzo bátor volt, és kipróbálta a TikTok leggusztustalanabb ételét

2022. január 10.
Senki se próbálja ki otthon! Vagy mégis? Lizzo reakcióját látva, miután megkóstolta az Oreo kekszet mustárral, eldönthetjük, vagyunk-e olyan bátrak, mint az énekesnő.

Egyre jobban érzi a TikTok lényegét Lizzo, sőt, rátalált a közösségi oldal egyik legbizarrabb gasztronómiai kihívására is: Oreo keksz mustárral. „A TikTok rávett, hogy kipróbáljam a mustárt és Oreót” – írta Lizzo a videó mellé, ahol megnézhetjük az arcát, miközben beleharap a gusztustalannak tűnő ételpárosításba. 

lizzo-tiktok-kihivas

Az énekesnő síri csendben csinálja végig a kihívást, az arca azonban mindent elárul. A kekszes zacskót egy jó adag hitetlenséggel nyitotta ki, majd a mustáros tubust is a kamera felé tartotta. Nem spórolt vele, amikor rányomta a kekszre, majd elszántan szájába vette, és csak rágta, rágta és rágta.

Láthatóan nem tudta eldönteni, mit gondoljon a szájában keveredő ízkombinációról. Ez az a pillanat, amikor a legnagyobb meglepetésünkre még egyet harap a kekszből. Sőt, Lizzo még egy kekszet vesz elő, aminek a tetejére ismét nyom a mustárból. Ezalatt az énekesnő meg sem szólal, így csak gyaníthatjuk, az a tény, hogy még egy Oreót megevett a mustárral, azt jelenti, hogy talán finom.

@lizzo

Tiktok made me try mustard & oreos

♬ original sound – lizzo

Ha valaki amiatt aggódott volna, a keksz és a mustár is alapvetően vegán. Lizzo a TikTokján gyakran mutatja meg, hogyan készít el különböző növényi alapú ételeket, ahogy meg is jegyezte valaki nemrég: régen mutatott már valami jó vegán receptet. „Nagyon sokat dolgoztam és nem volt időm főzni, és amikor főztem, akkor is annyira siettem, hogy elfelejtettem filmezni” – adott magyarázatot Lizzo, miért van kevesebb gasztrotartalom a közösségi oldalán mostanában. 

Szerencsére azonban nem csak a mustáros keksz az egyetlen étel, amit mostanában találhatnak Lizzo oldalán a követői: újévre készített azért egy lencsefőzeléket pirított vörös hagymával, krumplival, spenóttal, leveles kellel, fokhagymával.

Forrás: Billboard Fotó: Getty Images

Olvass tovább!