Lizzo váratlanul platinaszőkére festette szemöldökét

2021. július 01.
Az amerikai előadóművésztől lassan minden napra jut egy átváltozás. Sokak meglepetésére legutóbb például a szemöldökét festette szőkére.

Vitathatatlan, Melissa Viviane Jefferson, avagy Lizzo olyan, akár egy beautykaméleon: mindig valami újat és egyedit mutat. Úgy kísérletezik a különféle sminkekkel, hajformákkal, tónuskkal, mint senki más. Miután pár nappal ezelőtt bemutatta legújabb bob frizuráját, egy újabb bátor lépésre szánta el magát: kiszőkítette a szemöldökét. A „beavatkozást” videóra vette, azt TikTokon és Instagramon is megosztotta rajongóival – a produkció során pedig J. Earl Shake That Ass x Roll Me Up című dalát énekelte. Első pillantásra nagyon merész ötletnek tűnik a platinaszőke szemöldök és az azonos színű pixie paróka, de be kell látni, a meztelen fotót posztoló énekes-dalszövegíró-rapper-fuvolásnak bizony ez is jól áll.

Lizzo extrém megjelenése természetesen ezúttal is a glam osztagának köszönhető: a sminkjét például Alexx Mayo sminkmester készítette, aki kisebb-nagyobb fekete pöttyöket festett az énekesnő szeme köré, a száját pedig visszafogott ajakfénnyel hangsúlyozta.

@lizzo

👱🏾👱🏾👱🏾👱🏾👱🏾👱🏾 @thealexxmayo

♬ Shake That Ass x Roll Me Up – J.Earl 🌟

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lizzo (@lizzobeeating) által megosztott bejegyzés

Forrás: Allure Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!