Chris Hemsworth zseniálisan vicces fotóval köszöntötte szülinapos ikerfiait

2023. március 20.
Chris Hemsworth fiai nemrégiben ünnepelték kilencedik születésnapjukat, a Thor sztárja pedig Instagram-oldalán engedett bepillantást a jó hangulatú családi buliba.

A Thor-filmek sztárja, Chris Hemsworth három gyerek édesapja: India Rose idén lesz 11 éves, ikerfiai, Sasha és Tristan pedig nemrégiben ünnepelték kilencedik születésnapjukat. A színész Instagram-oldalán meg is mutatott egy vicces családi pillanatot az ünneplésből, ahol felesége és kislánya éppen nevetve nyomják bele az egyik fiú arcát a csokitortába.

A fotó alatt Chris Hemsworth azzal viccelődött, hogy az ő házukban csak úgy lehet tortát enni, ha a felesége, Elsa Pataky először belenyomja a fejedet, majd a jelenet magyarázataképpen hozzátette: „hé, mama, nem szeretem a csokitortát, nem lehetne inkább vanília? igazán, kisfiam? na és most?”

Szerencsére úgy tűnik, az egész család jól érezte magát a zsúron, bár az tény, hogy az egyik fiú arckifejezése nehezen megítélhető a fejét beborító csokitortától.

Chris Hemsworth egyébként tavaly novemberben jelentette be, hogy visszavonul a színészettől: az elhatározást azután hozta meg, hogy szerepelt a National Geographic Limitless című dokusorozatában, ahol elvégeztek rajta egy genetikai tesztet. A vizsgálat fény derített rá, hogy Hemsworth a szüleitől megörökölt két APOE4 gént, ez a kombináció pedig azt jelenti, hogy a színésznél kifejezetten nagy az Alzheimer-kór kialakulásának a kockázata.

Forrás: People, Fotó: Getty Images