Phoebe Bridgers a vörös szőnyegen villantotta meg dús hónaljszőrét

2023. március 28.
A fiatal énekesnő büszkén viselte hónaljszőrét az iHeart Radio Awards díjátadón, bebizonyítva, hogy a természetesség nagyon is szexi lehet.

Már tavaly beszámoltunk róla, hogy a hónaljszőr visszatért – méghozzá nemcsak a hétköznapi életbe, de a címlapokra és a vörös szőnyegre is. Mégis mindig feltűnő, amikor egy sztár egy nagyszabású eseményen is vállalja természetes szőrzetét. Phoebe Bridgers énekesnő most pontosan így tett az iHeart Radio Awards díjátadóján.

A fiatal csillag egy túlméretezett szövetvirággal díszített, nyakbakötős fekete estélyi ruhát viselt, amit drámai sötét rúzzsal hangsúlyozott. Nyitott ruhája pedig teljesen látni engedte borotválatlan hónaljszőrét. Phoebe Bridgers olyan sztárokat követett gesztusával, mint Emily Ratajkowski, Marsai Martin vagy Jemima Kirke, ez a gesztus pedig újabb fontos lépés a természetes szőrzet normalizálása felé. Természetesen ennek nem kellene hírértékűnek lennie, de valljuk be, a szélesebb nyilvánosságban még mindig a csupasz, szőrtelenített női test számít kívánatosnak.

Bridgers egyébként nem rég jött ki Boygenius nevű új albumával, amit már meg is lehet hallgatni a nagyobb streamer oldalakon.

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images