Agyonretusálhatta természetesnek mondott képeit Kim Kardashian

2023. április 05.
Ironikus módon valószínűleg saját bőrápolási márkája természetességet hirdető reklámfotóin van leginkább megmanipulálva Kim Kardashian külseje.
Kim Kardashian Marilyn Monroe ruhájában

Az emberek szerint most már szinte semmi köze nincs a Kim Kardashianról megjelenő képeknek a valósághoz. Eddig is köztudott tény volt, hogy a Kardashian család tagja számára a megjelenésük az egyik legfontosabb dolog a világon, és mindent meg is tesznek azért, hogy ez a megjelenés hibátlan legyen, legalábbis a képeken. A smink, fehérnemű és ruhamárkákat is igazgató nővérek évek óta diktálják a trendeket a szuperszexi megjelenést illetően, de többek szerint a képeiknek semmi közük a valósághoz. 

Kim Kardashian bőrápolási márkája, a SKKN legutóbbi fotóin a természetességet hirdetve szerepel, de az emberek szerint a képek szét vannak manipulálva Photoshoppal és filterekkel. Többen is felhánytorgatták, hogy a képekhez képest a sajtónyilvános videókon és a nem saját maga által posztolt képeken Kim teljesen máshogy néz ki, így hazugságnak gondolják, hogy a kampányfotókat természetesnek próbálják beállítani.

Forrás: mirror.co.uk, Fotó: Getty Images