Jessie J óriási pocakkal készített kádban fürdős meztelen szelfit

2023. április 06.
Az énekesnő rendkívül őszinte és nyers képeit a rajongók egyszerűen imádják!
Jessie J óriási pocakkal készített magáról kádban fürdős meztelen szelfit

Jessie J 2021 novemberében jelentette be a szomorú hírt, miszerint elveszítette a kisbabáját. Az énekesnőt nagyon megviselte a vetélés, éppen ezért rendkívül óvatos volt, amikor idén januárban megosztotta rajongóival, hogy ismét várandós lett.

„Nagy boldogság és félelem van bennem, hogy végre ezt megoszthatom… Kérlek titeket, hogy legyetek kíméletesek velem. Őszintén szólva most csak arra vágyom, hogy nyilvánosan zokoghassak macskajelmezben, csokival bevont uborkát ehessek, és senki ne kérdezzen semmit” – írta akkor Instagram-posztjában.

A nagy bejelentés óta Jessie rendszeresen osztott meg képeket a növekvő pocakjáról, a minap azonban még a követőit is meglepte a rendkívül intim bejegyzésével. 

Jessie J ezúttal fürdés közben lőtt magáról néhány képet. Az első, kifejezetten művészi beállítást a kád csapjának segítségével készítette: az énekesnő teljesen meztelenül tükröződik vissza, miközben a kezeivel ízlésesen eltakarja a melleit. Ha tovább lapozol a galériában, végignézheted azt a videót is, amit Jessie a pocakjáról és a benne mocorgó babájáról készített.

Az énekesnő rendkívül őszinte, és nyers képeit a rajongók egyszerűen imádják – rengetegen kommenteltek a fotói alá, és megköszönték neki, amiért ilyen bátran felvállalja és megmutatja a terhesség során folyamatosan változó testét.

Fotó: Getty Images