Cardi B szerint a Dalai Láma egy szexuális ragadozó

2023. április 12.
Cardi B Twitteren hívta fel a figyelmet a szexuális ragadozókra a Dalai Lámáról legutóbb kiszivárgó videó kapcsán, amiért aztán kapott hideget és meleget is a követőitől.
Cardi B a Vainty Fair Oscar-partin

Cardi B a Dalai Lámáról kiszivárgó, bizarr videó megjelenése után Twitteren hívta fel a figyelmet arra, mennyire fontos a gyerekeinket megvédeni a szexuális ragadozóktól. A rapper leírta, hogy ezek az emberek bárhol ott lehetnek a környezetünkben, a szomszédtól kezdve a tanárokon át, egészen a templomokig, épp ezért nagyon fontos a gyerekeket megtanítani arra, hogy hol van a határa egy idegen közeledésének feléjük, mit szabad másoknak velük szemben és mit nem.

A követők egy része teljesen egyetértett Cardival, a gyűlölködők viszont álszentnek tartották a kiírást és felhozták, hogy az énekesnő maga is lopott meg ittas férfiakat, amikor még sztripperként dolgozott. Erre válaszul érkezett egy élő Instagram-bejelentkezés, amiben a feldúlt Cardi B elmondja, hogy az, hogy ő lenyúlt embereket, meg sem közelíti azt, amikor pedofilok kiskorúakat molesztálnak és erőszakolnak meg. Ő anyaként és egykori abuzáltként ki fog állni az ártatlan gyerekek védelmében, és visszautasította, hogy őt magát egy kalap alá vegyék ezekkel a ragadozókkal. 

Forrás: pagesix.com, Fotó: Getty Images