Cardi B elképesztő overallban, a színpadon jelentette be, hogy terhes

2021. június 29.
Cardi B mindenkit meglepett a bejelentéssel. A BET Awards színpadán, strasszoktól ragyogó kezeslábasban mutatta meg a világnak hasát a rapper, és tette nyilvánvalóvá, hogy második gyermekét várja.

Láttunk már látványos bejelentéseket, retinaszaggató öltözékeket hírességeken, mikor bejelentették várandósságukat (gondoljunk csak Nicki Minaj elképesztő melltartójára), ám Cardi B tovább tudta emelni a tétet.

cardi-b-terhes-kezeslabas

A rapper a BET Awards színpadán csatlakozott Migos produkciójához, nem akármilyen szettben: egy fekete kezeslábast viselt, melynek a hasán csak egy strasszokkal szegélyezett tüllbetét volt, így tökéletesen kiemelte Cardi B növekvő hasát. A rapper ezen kívül fekete, szuperhosszú parókát viselt, hiszen egy ilyen hatásvadász pillanat megérdemel egy drámai hajviseletet. 

Tökéletesen időzétették Cardi B közösségi odalát is. Abban a pillanatban, amikor színpadra lépett, az Instagramján is megjelent a terhességről szóló hivatalos bejelentés: Cardi B második gyermekét várja a szintén rappere Offsettől.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

A képhez fűzött kommentet nem cifrázta túl, nemes egyszerűséggel csak annyit írt: #2, egy fekete szív emojival. A fekete fellépőruhával szemben a képen fehér festék fedi az egyébként csupasz Cardi B-t.

Forrás: Allure Fotó: Getty Images

Olvass tovább!