15 nap közmunkára ítélték Cardi B-t, mert egy sztriptízbárban verekedett

2022. szeptember 16.
A rapper bűnösnek vallotta magát egy 2018-as queens-i sztriptízbárban történt eset miatt, a bíróság testi sértés és gondatlanságból elkövetett veszélyeztetés miatt ítélte el őt.

Tizenöt nap közmunkára ítélte a bíróság Cardi B-t csütörtökön, miután bűnösnek vallotta magát abban, hogy 2018-ban egy New York-i sztriptízbárban verekedett. A klub két alkalmazottja azzal vádolta a rappert és csapatát, hogy megtámadták, és azzal vádolták őket, hogy lefeküdtek a sztár férjével, Offsettel. A Grammy-díjas rapper sajt magát adta fel a New York-i rendőrségen 2018 októberében.

Az klub alkalmazottai – akik egyébként testvérek is –, Jade és Baddie Gi azt állították, hogy Cardi B társai üvegekkel és székekkel támadták meg őket. 2019 júniusában a rapper még ártatlannak vallotta magát az ellene felhozott testi sértés vádjában, de tegnap elismerte bűnösségét. A sztárt végül tizenöt nap közmunkára ítélték és három év távoltartási végzést rendeltek el ellene – ez idő alatt nem mehet a két sértett közelébe, akiknek kártérítést is kell fizetnie.

„A felnőtté válás és az érettség része az, hogy felelősséggel tartozol a tetteidért. Anyaként ezt próbálom belenevelni a gyerekeimbe, de a példa nálam kezdődik – nyilatkozta a rapper, aki egyetért a bíróság döntésével. – Hoztam néhány rossz döntést a múltamban, amelyekkel nem félek szembenézni, és nem félek vállalni őket. Ezek a pillanatok nem határoznak meg engem, és nem tükrözik azt, aki most vagyok. Alig várom, hogy túlléphessek ezen a helyzeten a családommal és a barátaimmal együtt, és visszatérhessek azokhoz a dolgokhoz, amelyeket a legjobban szeretek – a zenéhez és a rajongóimhoz.”

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!