Zendaya arcát csúnyán eltorzította a Louis Vuitton

2023. április 24.
A mindössze 26 éves Zendaya elképesztően erős szériát tudhat magáénak. Legújabban a Louis Vuitton Capucine kollekciójában szerepel.
zendaya-twiggi-szemsmink

A Cote d’Azure gyönyörű kékjei előtt készült felvételeken Zendaya klasszikus fekete-fehérben látható, miközben a Louis Vuitton új Capucine kézitáskájával pózol. A designer kiegészítőt nem csak feketében és fehérben láthatjuk a promóképeken, a szezon új színei között pasztellkékben is debütált a táska. Zendaya haja a gyönyörű fotókon egyenesre van vasalva, bőre bronzosan ragyog, ahogy a napfény az arcára süt.

Azt biztosan kijelenthetjük, hogy Zendaya gyönyörű lány. Ezért is meglepő, hogy miért érezte szükségét a Louis Vuitton annak, hogy arcvonásait annyira megszerkessze, hogy a képeken gyakorlatilag felismerhetetlenné váljon. A szerkesztett képeken a szögletes arca laposabbnak tűnik, ajkai, szemei és orra pedig szélesebbnek látszik.

A Louis Vuitton hivatalos Instagram-csatornáján közzétett képeken Zendaya rajongói felháborodtak. „MIÉRT SZERKESZTETTÉK ÁT AZ ARCÁT? Nem is úgy néz ki, mint őőőő”, „Miért szerkesztettetek tovább egy már alapból is tökéletes nőt?” – írják a felháborodott kommentek.

Bár a képek utómunkázása ma már szinte elengedhetetlen a digitális technika korában, vékony a határ az alany természetes karakterének felerősítése és az extrém átszerkesztés között, amelyek felismerhetetlenné teszik a modellt. Sajnos Zendaya legújabb Louis Vuitton kampányfotói az utóbbi kategóriába esnek. 

Forrás: Swirlster, Fotó: Getty Images