Harry herceg egyedül érkezett nagyapja temetésére

2021. április 12.
Vasárnap érkezett meg Angliába a gyászoló Harry herceg, hogy részt vegyen nagyapja április 17-i temetésén. A várandós Meghan Markle nem tudott vele tartani.

A királyi családtól való függetlenedésük óta ez az első alkalom, hogy Harry herceg visszatért az Egyesült Királyságba. De szintén most először találkozott a herceg a család többi tagjával azok után, hogy néhány hete levetítették a nagy port kavaró Oprah-interjút. Harry egyedül érkezett a temetésre, az 5 hónapos terhes Meghan Makle-nek ugyanis az orvosok nem engedélyezték repülést, így ő Kaliforniában maradt a 2 éves kisfiukkal, Archie-val.

meghan-markle-harry

A hazatérés egyáltalán nem lehet könnyű Harry számára – és nem csak nagyapja halála miatt. A brit sajtó folyamatosan támadja a herceget és a feleségét a hírhedt Oprah-interjú óta, egyes bulvárlapok pedig odáig mentek, hogy még a 99 éves Fülöp herceg haláláért is Meghan Markle-t nevezték ki bűnbaknak.

Ezt olvastad már?

Fülöp herceg temetésére ezen a héten, szombaton fog sor kerülni. A herceg testét a windsori kastélyban ravatalozták fel, onnan fogják átvinni a végső nyughelyére, a Szent György-kápolnába. A herceg koporsóját abban a Land Roverben fogják szállítani, amelyet korábban ő maga segített megtervezni. A temetést az Egyesült Királyságban élőben fogják közvetíteni.

Fotó: Getty Images Forrás: People

Olvass tovább!