Félő, hogy Harry herceg mindenkit megvezetett – Nagy meglepetést tartogat a koronázás

2023. május 04.
Újabb kétségek merültek fel Harry és a koronázás kapcsán. A szervezők továbbra is nagyon bizonytalanok a sussexi herceg részvételével kapcsolatban.
Félő, hogy Harry herceg mindenkit megvezetett

Elkezdődött a visszaszámlálás: már csak néhány napot kell aludni, és május 6-án, szombaton hivatalosan is királlyá koronázzák II. Erzsébet királynő legidősebb fiát, Károlyt. A Westminster Apátságban tartandó eseményre több mint kétezer vendéget várnak – köztük az Egyesült Államokban élő Harry herceget is. 

A 38 éves herceg néhány hete erősítette meg, hogy jelen lesz apja koronázásán, ám az utána tartandó különféle ünnepségeken nem fog részt venni. Meghan mindeközben Kaliforniában fog maradni a két gyermekükkel, Archie-val – aki a koronázással egy napon ünnepli negyedik születésnapját – és Lilibettel, aki júniusban lesz kétéves. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a herceg érkezését még a Buckingham-palota képviselője is megerősítette.

Most azonban kiderült, hogy egyáltalán nem olyan biztos, hogy Harry valóban jelen lesz a nagy napon. A szervezők állítólag nagyon nehezen tudják leegyeztetni az érkezésének részleteit a herceggel, és attól tartanak, hogy Harry meg fogja gondolni magát. „Mikor fog jönni? Hol fog megszállni? Mikor megy vissza? Elégedett-e az apátságban kijelölt ülőhelyével? Ezek azok az információk, amikre a mai napig nincs válasz” – nyilatkozta egy bennfentes, majd hozzátette: „Bármi megtörténhet. Harry mindenkit megizzaszt az érkezésével kapcsolatban.”

Ám míg a szervezők bizonytalanok a herceg részvételével kapcsolatban, a királyi család úgy gondolja, Harry igenis jelen lesz apja koronázásán. „Míg a királyi családtagok biztosak benne, hogy el fog jönni, addig a többi érintett egyáltalán nincs erről meggyőződve. Bár nincsenek információink, de szeretnénk azt feltételezni, hogy tényleg el fog jönni, és ez feltételezhetően azt jelenti, hogy szombaton nagyon korán érkezik magánrepülővel, és még aznap késő délután távozik.”

Ha jobban belegondolunk, annyira nem meglepő, hogy Harry titkolózik az érkezésével kapcsolatban. Korábban is rendszeresen próbálta titokban tartani az utazási terveit, hogy biztosítsa a magánéletét. 2022-ben bejelentés nélkül utazott az Egyesült Királyságba, hogy meglátogassa a néhai királynőt a halála előtt, és legutóbb márciusban is meglepetésszerűen jelent meg Londonban, amikor egy felsőbírósági tárgyaláson vett részt.

Forrás: marieclaire.co.uk, Fotó: Getty Images