Ezért megy Harry herceg Meghan nélkül apja koronázására

2023. április 13.
A Buckingham-palota forrásai megerősítették, hogy Harry herceg részt vesz majd III. Károly közelgő koronázásán – Meghan Markle viszont nem tart vele.
Károly király koronázása óriási fordulatot hozhat Harry és Meghan életében

Már hónapok óta mindenki azt találgatja, vajon a szakadár páros, Harry herceg és Meghan Markle is részt vesz-e III. Károly koronázásán. Márciusban Harry herceg szóvivői már elárulták, hogy a herceg megkapta a meghívót, de akkor még nem volt szó arról, hogy el is fogadja-e – most azonban a Buckingham Palota forrásai megerősítették, hogy Harry biztosan ott lesz majd a nagy napon.

A közleményben azonban azt is hozzátették, hogy Meghan Markle nem lesz jelen, ő ugyanis „Lilibet hercegnővel és Archie herceggel marad Kaliforniában”. Egy Harry herceghez közeli forrás azt is elmondta a People magazinnak, hogy a botránykönyves herceg azért megy el, mert „mindenképpen szeretné támogatni apját ennél a fontos mérföldkőnél”, de ettől függetlenül nem jelenik majd meg semmi más protokolleseményen a koronázáson kívül.

Logikusnak tűnik persze, hogy Meghan Markle otthon marad a gyerekekkel – pláne, hogy Archie 4. szülinapja épp a ceremónia napjára esik – de sokak szerint nem ez a valódi ok, és a sussexi hercegné a kibékíthetetlen ellentétek miatt nem megy el az eseményre. Ha érdekel, hogyan zajlik majd III. Károly koronázása, ebben a cikkben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images