Shakira a közönség előtt nyíltan beszélt Piqué hűtlenségéről

2023. május 08.
Shakira érzelmesen beszélt a Gerard Piquével való fájdalmas szakításáról, amikor szombaton az Év nőjének választották.
Shakira nem áll le: durva becenevet adott Piqué új barátnőjének

Shakira a minap egy díjat vehetett át: Latin Women In Music gálán a  Billboard Év Nője kitüntetést kapta meg. A 46 éves énekesnő egy rendkívül őszinte beszéddel köszönte meg az elismerést a színpadon – nyíltan beszélt az elmúlt hónapokban kirobbanó megcsalási botrányáról is. „Nem az számít,, hogy valaki hűséges-e vagy sem; ami igazán számít, hogy továbbra is hűséges maradsz-e önmagadhoz” – mondta az énekesnő utalva ezzel hűtlen exére, majd így folytatta. – Amikor a leginkább elveszettnek éreztem magam, a zene volt az, ami visszavezetett önmagamhoz.”

Shakira a közönség előtt nyíltan beszélt Piqué hűtlenégéről

Shakira a közönség előtt nyíltan beszélt Piqué hűtlenségéről

Shakira a beszéde végén kifejezetten a nőknek is üzent. Mint mondta, minden nő életében eljön az idő, amikor az önértékelésük már nem egy másik embertől függ, hanem elfogadják magukat olyannak, amilyenek. „A másik keresését felváltja az önmagunk keresése, és már nem tökéletesek, hanem hitelesek próbálunk lenni” – mondta.

Shakira és a focista Gerard Piqué tavaly nyáron váltak el, miután fény derült a focista hűtlenségére. A pletykák szerint Gerard Piqué és új, 23 éves barátnője között már akkor kialakult a romantikus kapcsolat, amikor a focista még együtt élt Shakirával és a két gyerekükkel.

Fotó: Getty Images, Forrás: Daily Mail