Alakul valami Tom Cruise és Shakira között?

2023. május 09.
Az énekesnőt és a színészt az F1 Miami Grand Prix versenyén látták együtt, ahol láthatólag nagyon élvezték egymás társaságát.

Bár még mindig nem csitul a vihar Shakira és volt férje, Gerard Piqué válása körül – Shakira legutóbb közönség előtt hánytorgatta fel a focista hűtlenségét – lehet, hogy az énekesnő is készen áll már a továbblépésre. Méghozzá nem is akárkivel!

Az énekesnőt nemrégiben a F1 Miami Grand Prix versenyén látták együtt Tom Cruise-zal, méghozzá kifejezetten bensőségesnek tűnő helyzetekben. Mivel úgy tudni, Tom Cruise is facér, rögtön megindultak a találgatások a kettejük között fűződő, esetleges románcról, de ezt egyelőre még egyik fél sem erősítette meg.

Az autóssport nagy eseményén Tom Cruise egy laza, fehér pólóban és napszemüvegben mosolygott a kamerákba, míg Shakira egy izgalmasan kivágott khaki bodyt választott. A képek láttán azért is gondolnak sokan randira, mert a két hírességet eddig nem igazán lehetett együtt látni. A People oldalán meg is lehet nézni a közös fotókat, hogy a további információkig megtippelhessük, valóban alakul-e valami a sztárok között.

Shakira egyébként azért is lehetett ott az eseményen, mert nemrégiben elhagyta Barcelonát és Miamiba költözött: a Marca értesülése alapján Shakira több mint 4 milliárd forintot költött eddig a nagy költözésre, ebből a legnagyobb tétel a luxusautó-gyűjteményének szállítása volt.

Forrás: People, Fotó: Getty Images