Lily-Rose Depp nyilvánosan is felvállalta a kapcsolatát

2023. május 13.
Johnny Depp lánya, a modellként és színésznőként is ténykedő Lily-Rose Depp nyilvánossá tette legfrissebb kapcsolatát az Instagramon.
Lily-Rose Depp

Lily-Rose Depp május 11-én ismerte el hivatalosan, hogy új kapcsolata van. Az Instagramon sztoriban osztott meg egy fotót, amelyen 070 Shake rapperrel és énekesnővel, akinek valódi neve Danielle Balbuena, éppen csókot váltanak.

A romantikus pletykák már februárban keringeni kezdtek a pár körül, amikor a párizsi divathéten is együtt látták őket.

070 Shake

Pedig Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya, aki a The Idol című drámai HBO sorozatban lesz hamarosan látható, a magánéletét nem szívesen teregeti ki a nyilvánosság elé. A magánélet számomra szent, kiskoromtól kezdve ezt nevelték belém – mondta el Lily-Rose a The Drew Barrymore Show-ban 2021-ben. – Egy olyan családban, amelyben én felnőttem, megtanultam, hogy mindez miért különösen fontos.”

Korábbi kapcsolatok

A 070 Shake-kel való románca előtt a színésznő kapcsolatban állt Yassine Stein francia rapperrel. 2021 novemberében a párost látták csókolózni, miközben együtt kávéztak Los Angelesben. Lily-Rose már 2015-ben is nyíltan beszélt arról, hogy nem tartja magát heteroszexuálisnak, és a nemtől mentes szerelemben hisz. Yassine-nal való kapcsolata előtt a modellt egyébként rövid ideig Austin Butlerrel hozták össze, de a leginkább nyilvánosságot kapott kapcsolata Timothée Chalamet-vel volt. A két színészt azután hozták kapcsolatba, hogy a V. Henrik című film forgatása után egy jachton fotózták le őket együtt. A kapcsolat 2020 áprilisában ért véget.

Forrás: ENews, Fotó: Getty Images, Instagram