Hailey Biebert teljesen összetörte a Selena Gomez-dráma

2023. április 20.
A 26 éves modell elárulta, hogy 2023-ban élete legszomorúbb, legnehezebb pillanataival kellett szembenéznie.
Hailey Biebert teljesen összetörte a Selena Gomez-dráma

Hailey Bieber a tegnapi nap folyamán egy Instagram-történetben tárulkozott ki követőinek arról, hogy az idei év élete legnehezebb időszaka volt. A modell üzenetével az elmúlt időszakban tetőző Selena Gomez-botrányra utalt, és elismerte, hogy a korábbi hónapok bizony nagyon nehezek voltak számára.

„Szeretek viccelődni azzal kapcsolatban, hogyan érzem magam, mert néha könnyebb, mint bevallani, hogy nehéz időszakon megyek keresztül” – írta Justin Bieber felesége.

Hailey úgy fogalmazott, hogy érzelmileg törékeny maradt a Selena Gomezzel való „viszálya” miatt – ami nem is mondható szó szerinti viszálynak, hiszen a két sztár rajongói robbantották ki –, aki felszólalt a modell védelmében. „Őszintén szólva 2023 eleje óta felnőtt életem legszomorúbb, legnehezebb pillanatait éltem át, és szellemileg és érzelmileg finoman szólva is törékeny voltam” – írta.

Az egész botrány azután robbant ki, hogy az énekesnő rajongói azt gondolták, hogy Hailey és Kylie Jenner Justin Bieber volt barátnőjét ócsárolják egy azóta törölt TikTok-videóban, majd halálos fenyegetésekkel kezdték el bombázni a modellt.

„Tudom, hogy nagyon sok ember érez ugyanígy, mint én, szóval tudd, hogy nem vagy egyedül” – folytatta Hailey a következő Instagram-történetben, majd hozzátette: „Ennek ellenére legyünk ott egymásnak. Legyünk ott a szeretteink és a barátaink, a családtagjaink és idegenek mellett is. Csak legyünk ott az emberek mellett. Mutassuk meg egymásnak akkor is, ha nehéz, hogy együtt jobbak vagyunk.”

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images