Britney Spears durván összeveszett a gyerekeivel

2023. május 16.
Újabb megrázó részletek derültek ki Britney Spears-ről az életéről készült friss dokumentumfilmből: lehull a lepel a gyerekeivel való megromlott kapcsolatáról is.
Britney Spears

Alig egy napja mutatták be a Britney Spears engedélye nélkül készült dokumentumfilmet, a TMZ Investigates Britney Spears: The Price of Freedom című produkcióját, aminek máris sikerült nagy port kavarnia. A dokumentumfilm azt járja körbe, vajon jót tett-e Britney-nek, hogy másfél éve sikerült kikerülnie apja gondnoksága alól. A kérdés leginkább Britney Spears közösségi médiában való botrányos viselkedése miatt merült fel: láttuk például saját nyelvét lángra gyújtani, de meztelen képeivel is gyakran esett túlzásokba.

A dokumentumfilmből most kiderült, hogy Britney Spears már több mint egy éve nem beszélt gyerekeivel: a 17 éves Sean Prestonnal és a 16 éves Jaydennel, akiket állítólag 2022 elején látott utoljára. Tavaly nyáron aztán annyira elmérgesedett köztük a viszony, hogy a fiúk még az sms-eikre sem válaszoltak – ami az énekesnőhöz közeli források szerint nagyon feldühítette a sztárt.

2022 augusztusában Jayden nyilvánosan is felszólalt Britney ellen: a Daily Mailnek nyilatkozva elmondta, hogy anyjuk nem adott nekik egyenlő mértékben figyelmet és szeretetet – szerinte testvérét, Prestont nem szerette eléggé, ez pedig borzasztóan bántja őt. A cikkben Britney exe és a gyerekek apja, Kevin Federline is megszólalt, hozzátéve, hogy Britney nyilvános viselkedése – kiváltképp a sok meztelenkedés – sem járul hozzá, hogy javuljon a kapcsolat a fiúk és édesanyjuk között.

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images