Britney Spears új dallal tér vissza, ráadásul Elton John oldalán

2022. július 27.
Britney Spears, miután felszabadult édesapja gyámsága alól, új dallal készül visszatérni a zeneiparba. Nem kisebb név lesz ebben a támogatója, mint Elton John.

Az elmúlt években az énekesnővel kapcsolatban sokkal inkább olvashattunk gyámsági perről, az Instagramon megosztott félmeztelen, táncolós videókról és a házasságáról, mint zenei teljesítményéről. Az aggódó rajongók megnyugodhatnak, most új dallal tér vissza Britney Spears. Ráadásul mindjárt egy duettel Elton John oldalán, akinek 1971-es Tiny Dancer című dalát újítják fel.

britney-spears-elton-john

Britney és Elton John 2013-ban egy gálán

Az új dalra már nem is kell sokat várnunk, állítólag már a jövő hónapban meghallgathatjuk, Britney és Elton ugyanis már elkezdték a felvételeket a brit legenda Beverly Hills-i stúdiójában. Az énekesnő ezzel egy teljesen új esélyt kap, hogy bizonyítsa, nem kopott meg a régi fénye. A Tiny Dancer című 1971-es dal feldolgozása Elton John ötlete volt, aki rajong Britney-ért. A felvételt Andrew Watt producer felügyeli, aki olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Justin Bieber vagy Miley Cyrus, sőt Grammy-díjjal is büszkélkedhet.

Az énekesnő a bennfentesek szerint nagyon lelkes és bízik benne, hogy ezzel újra sínre teszi majd a zenei pályáját, habár nemrégiben még arról szóltak a hírek, hogy férjével babát várnak.

Britney 2016-ban adott ki utoljára saját dalt (Slumber Party), éppen ideje volt, hogy visszatérjen!

Fotó: Getty Images Forrás: Page Six

Ezt is olvasd el!