Ezek a sztárok már nagyon bánják, hogy levetkőztek a kamera előtt

2023. május 30.
Még a nagy színésznőket is érheti olyan nyomás, ami rákényszeríti őket, hogy számukra nem komfortos módon meztelenkedjenek a kamerák előtt. Ezek a sztárok ma már biztosan nem vállalnák be híres pucérkodós jeleneteiket.

Bár a filmekben többnyire természetesnek és szexinek tűnnek a nagy sztárok pucérkodós jelenetei, a valóságban gyakran szorongva vetkőztek le a kamerák előtt a színésznők. A rendezők és a produkciós munkatársak ugyan meggyőzhetik a színészeket, hogy a „film kedvéért” vállalják be a meztelenkedést, de sokan kifejezetten kiszolgáltatottnak és kényelmetlenül érzik magukat ruhák nélkül a kamerák kereszttüzében – nem véletlen, hogy sok sztár egyértelműen kijelentette, hogy nem vállal meztelen jelenetet.

Az alábbi hírességek ugyan karrierjük egy pontján igent mondtak a vetkőzésre, de később kijelentették, nagyon megbánták, hogy bevállalták a pucér jeleneteket.

1. Kate Winslet

Bár a Titanic aktrajzolós jelenete talán a modern filmtörténet egyik legikonikusabb képsora, Kate Winslet később elmondta, utólag azt kívánja, bárcsak ne mutatott volna ilyen sokat a testéből. „Fiatal voltam és bizonyítanom kellett” – tette még hozzá a színésznő.

Helen Mirren

2. Helen Mirren

Helen Mirren a Venice Magazinnak árulta el, hogy „halálra rémítik” a pucérkodós jelenetek, és azt is egyértelműen kijelentette, hogy gyűlölt ilyeneket forgatni. Azt is megállapította, karrierje során sosem érezte úgy, hogy a meztelenség tényleg igazán indokolt lett volna.

natalie_portman

3. Natalie Portman

A színésznőnek Wes Anderson mozijában kellett levetkőznie, melynek kapcsán később úgy nyilatkozott, „nem hallgatott a megérzéseire”, amikor bevállalta a jelenetet. Később azonban tisztázta, hogy nem igazán a jelenettel volt baja, hanem a ténnyel, hogy azt a filmből kiragadva feltöltötték egy pornóoldalra.

4. Sharon Stone

Az Elemi ösztön sokat idézett, ikonikus jelenete örökre beírta Sharon Stone-t a filmtörténetbe, a színésznő azonban nem volt felkészülve rá, hogy ennyien és ennyire jól látják majd azt a bizonyos lábkeresztezést. Stone később azt mondta, a rendező a forgatáson azzal nyugtatta, hogy nem fog látszódni a nemi szerve, ezért őt is sokkolta, mikor a moziban meglátta az explicit jelenetet.

Dakota Johnson

5.  Dakota Johnson

A Szürke 50 árnyalata színésznője rengeteg forró jelenetben szerepel a népszerű adaptációban, ez azonban egyáltalán nem volt az ínyére. Dakota Johnson a Time magazinnak mondta el, mennyire kényelmetlenül érezte magát a jelenetben, ahol megkötözve korbácsolták a testét: „Egyáltalán nem volt érzéki vagy élvezetes” – árulta el.

Forrás: Marie Claire Australia Fotó: Getty Images