Kiakadt az internet népe a Magyarország Szépe verseny győztesén

2023. június 12.
Egyesek szerint a döntőbe sem illett volna kerülnie Hacsi Boglárkának, míg mások szerint végre egy természetes szépség fog képviselni minket a világversenyen. 
Miss World Hungary 2023

Nem kímélik a kommentelők a Magyarország Szépe verseny győztesét, Hacsi Boglárkát. A 23 éves miskolci lány győzelmét sokan nem értik, de ami sokkal rosszabb, hogy megengedhetetlen hangnemben írják meg véleményüket a lányról.

„Kinek a kije?”

A szépséget lehetetlen objektív paraméterek alapján értékelni, mégis hihetetlen indulatokat szított az emberekben Boglárka győzelme. „Kinek a kije?”, „Az utcán sokkal szebb lányok sétálnak. A világversenyen fölösleges elindulnia, garantált az utolsó hely”, „„Hát…. Én őt az első ötbe se tettem volna. A mezőny nagy része sokkal szebb és intelligensebb, mint ő. Gondolom, volt egy kis protekció is… De ezt sejtettük…” – írták a A Miss World Hungary Facebook-oldalán és Instagram-oldalán a követők. 

Sokak szerint valamelyik udvarhölgynek, Szabó Orsolyának vagy Novák Zafírnak kellett volna kapnia a koronát.

Rengeteg támogatója is van Boglárkának

De rengeteg támogatója is van Boglárkának, ők a szépsége mellett a természetességét és az intellektusát emelik ki a kommentekben. Boglárka németül és angolul is remekül beszél, az egyetemet is angolul végezte. Legfőbb érdeklődési köre a párkapcsolati pszichológia. A következő évben jószolgálati nagykövete lesz Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálatnak.

 „Az első verseny, ahol végre a valódi szépség nyert, nem pedig az, aki éppen ismer valakit a zsűriből! Természetes, gyönyörű, lenyűgöző, mennyire nőiesen mozog a színpadon! Nem mellesleg, ő beszélt a leghatározottabban és legintelligensebben, végre egy lány, aki nem azt az érzést keltette, hogy betanult egy sablonszöveget. A mosolya végig természetes volt, nem erőltetett. Szép volt, Bogi!” – írta egy rajongó az Instagramon. 

Kiemelt fotó: Instagram