A Szex és New York sztárja sokat sír, amiért a plasztikai beavatkozásai miatt bántják

2023. június 13.
Az „És egyszer csak..” színésznője egy új interjúban fejtette ki a botoxszal kapcsolatos tapasztalatait, és azt is elárulta, hogy nagyon megviselték a kritikák.
A Szex és New York sztárja sokat sír, amiért a plasztikai beavatkozásai miatt bántják

A Szex és New York sztárja, Kristin Davis nemrég egy interjúban őszintén mesélt a plasztikai műtétjeiről. Az 58 éves színésznő a The Telegraphnak adott új interjújában elmondta, hogy az évek során többféle beavatkozást kipróbált, és kifejtette, hogy ilyenkor nehéz szembesülnie a fiatalabb énjével.

A Charlotte Yorkot alakító sztár bevallotta, hogy voltak jó és rossz tapasztalatai is a plasztikai műtétekkel, és többször sírt is, amiért úgy döntött, hogy igénybe veszi ezt a lehetőséget, ugyanis sokan kritizálták miatta. „Bízol az orvosokban, de az emberek személyesen téged hibáztatnak, ha valami rosszul sül el, mintha magam szúrtam volna a tűt a saját arcomba” – fogalmazott a színésznő.

Davis elmondta, hogy nagy kihívás volt számára elfogadni, hogy idősödik, mivel a társadalom folyamatosan arra ösztönzi a nőket, hogy fiatalosabbnak tűnjenek. A színésznő bevallotta, hogy az orvosok az ajkain is dolgoztak, bár az eredmények nem úgy alakultak, ahogy remélte. „Senki sem mondta nekem, hogy sokáig nem nézett ki jól” – fogalmazott a sztár, aki manapság már sokkal lazábban áll a kritikákhoz és a plasztikai beavatkozásokhoz.

Forrás: People, Fotó: Getty Images