Minden, amit az És egyszer csak… második évadáról tudni lehet

2022. április 07.
Most már biztos, hogy Carrie Bradshaw története folytatást kap – de vajon mi várható a második évadban?

Hatalmas volt az öröm a Szex és New York rajongók között, amikor 2021 év elején kiderült, hogy annyi év után végül mégiscsak elkészítik a legendás sorozat folytatását. Bár az eredeti négy főszereplőből csak hárman tértek vissza a képernyőre (Kim Cattrall nem volt hajlandó ismét Samantha bőrébe bújni), az És egyszer csak… címet kapó új sorozatot így is izgatott várakozás előzte meg.

A sorozat fogadtatása már nem volt ennyire pozitív: mind a kritikusoktól, mind a nézőkről nagyon vegyes értékelést kapott, és egy ideig az is kérdéses volt, hogy vajon lesz-e második évad. Néhány hete azonban a készítők bejelentették, hogy az HBO Max berendelte az új évadot, így neki is álltak a munkálatoknak. A következőkben összegyűjtöttünk minden infót, amit eddig tudni lehet az És egyszer csak… készülő folytatásáról.

szex-es-new-york-folytatas-masodik-evad

Mikorra várható az És egyszer csak… második évada?

Bár az HBO Max már berendelte a folytatást, azt még nem tudni, hogy a kész sorozat mikor fog a képernyőre kerülni. Mivel a gyártás még nem kezdődött el, leghamarabb 2023-ban várható a premier.

Kik fognak szerepelni a második évadban?

Carrie, Miranda és Charlotte szerepében minden bizonnyal vissza fog térni Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis. És érdemes már most megbarátkozni a gondolattal, hogy valószínűleg a sorozat leggyűlöltebb karaktere, a Sara Ramírez által alakított Che sem fog csak úgy eltűnni a színről… Mr. Bignek és vele együtt Chris Nothnak valószínűleg az első évaddal örökre búcsút intettünk. Nem elég, hogy a készítők Mr. Biget rögtön a sorozat elején megölték, Chris Noth körül is kirobbant egy botrány, miután több nő is szexuális zaklatással vádolta meg. Az eset után a készítők még az évadzáró utolsó epizódból is kivágták Nothot. Sajnos Willie Garsont sem fogjuk már többé Stanford Blatch szerepében látni, mivel a színész közvetlenül az első évad forgatása után meghalt.

Az is nagyon valószínűtlen, hogy Cattrall visszatérne Samanthaként. Cattrall elég világossá tette, hogy nem szeretne csatlakozni a stábhoz, és később maga SJP is úgy nyilatkozott, hogy nem látnák szívesen a folytatásban.

Miről fog szólni az És egyszer csak… második évada?

Most még nem igazán lehet megjósolni, vajon merre fogják továbbvinni a sztorit a készítők. Carrie valószínűleg folytatni fogja a szingli életet Big elvesztése után, de persze az is benne lehet a pakliban, hogy újra meg fogja találni a szerelmet. Az első évad azzal ért véget, hogy Carrie és a podcast producere, Franklyn egymásba gabalyodtak a liftben – ebből a történetszálból is bármi kialakulhat.

Ha Chéről és Mirandáról van szó, a helyzet még bonyolultabbá válik. Az első szezon azzal ért véget, hogy Miranda feladta az addigi életét, hogy Los Angelesbe utazva támogassa Chét. Kíváncsian várjuk, hogy vajon a készítők alakítani fognak-e a jövőben Che karakterén, hogy megpróbálják legalább egy kicsit szimpatikussá tenni a személyiségét a nézők számára… De persze könnyen lehet, hogy Los Angelesben Miranda majd ráébred, hogy az az élet nem neki való, és visszatér New Yorkba a barátaihoz és a családjához.

És végül ott van Charlotte. Az első évadban jobban megismerhettük Charlotte és gyerekei kapcsolatát – leginkább azt, hogy hogyan dolgozza fel a lánya, Rose útkeresését. Nem kizárt, hogy még többet fognak ezzel a témával foglalkozni a második évadban.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!