Úgy tűnik, Leonardo DiCaprio visszatért az egyik régi barátnőjéhez

2023. március 12.
Bár korábban informátorok úgy nyilatkoztak, hogy Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid kapcsolata kifulladt, a pár el sem mozdult egymás mellől a pénteken megrendezett Oscar-előpartin.
Úgy tűnik, Leonardo DiCaprio visszatért az egyik régi barátnőjéhez

Úgy tűnik, Gigi Hadid és Leonardo DiCaprio ismét egymásra találtak. Egy bennfentes elmondta a People magazinnak, hogy a párt pénteken el sem lehetett szakítani egymás mellől az Oscar előpartiján. „Leo és Gigi elhúzódtak a nagy tömeg elől, próbáltak visszafogottan viselkedni. Nem volt köztük látványos intim kapcsolat, de egész este együtt voltak, és alig mozdultak el a helyükről” – mondta a forrás.

Egész este együtt voltak, és alig mozdultak el a helyükről

Egész este együtt voltak, és alig mozdultak el a helyükről

Egy másik forrás ezzel szemben így nyilatkozott az estéről: „Gigi és Leo egy nagyobb társaságban ültek a VIP-szekcióban, és mindannyian együtt lógtak”.

Mindez egy hónappal azután történt, hogy egy, a modellhez közel álló forrás úgy nyilatkozott, hogy kapcsolatuk „kifulladt”, és hogy a két híresség már nem találkozgat egymással. A párt utoljára novemberben látták együtt, miután ugyanabból a New York-i étteremből távoztak. „Gigi folyamatosan Leóval tölti az idejét New Yorkban. Leo nagyon megértő azzal, hogy Gigi anyuka, és próbálja hozzá alakítani az időbeosztását, hogy láthassa” – mondta akkoriban a People-nek egy forrás. 

Fotó: Getty Images