Ezek voltak a leghosszabban elhúzódó sztárválások

2021. március 29.
A következő sztároknak nem sikerült gyorsan pontot tenni a válásuk végére.

Maria Shriver és Arnold Schwarzenegger – több mint 9 éve tart

Maria-Shriver-Arnold-Schwarzenegger

Marie Shiver 25 év után, 2011 júliusában adta be a válást, miután Arnold Schwarzenegger beismerte, hogy több mint 10 évig viszonya volt a család házvezetőnőjével, Mildred Baenával. A házaspár 2011 májusában jelentette be a különválást, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy a Terminatornak egy fia is született a szeretőjétől. Shrivernek és Schwarzeneggernek is vannak közös gyerekeik, szám szerint négy: Katherine, Christina, Patrick és Christopher. A pár válása a mai napig nem fejeződött be.

Brad Pitt és Angelina Jolie – több mint 4 éve tart

Az egykori hollywoodi álompár 11 év együttlét és két év házasság után, 2016 szeptemberében jelentette be, hogy külön utakon folytatja. Bár 2019 áprilisában jogerősen elváltnak nyilvánították őket, az ügyük a mai napig nem zárult le, a gyerekek felügyeletéről ugyanis még nem született döntés. Információk szerint Pitt azt szeretné, ha fele-fele arányban osztozhatna Jolie-val a gyerekek felügyeleti jogában, a színésznő viszont az utóbbi időben bekeményített. A pletykák szerint nemrég olyan iratokat nyújtott be a bíróságnak, amik azt bizonyíthatják, hogy Brad Pitt családon belüli erőszakot követett el a házasságuk alatt.

Ezt olvastad már?

Khloe Kardashian és Lamar Odom – 3 évig tartott

Khloe-Kardashian-Lamar-Odom

Khloe Kardashian 2013-ban, 4 év házasság után adta be a válást, ám 2015 októberében, amikor az NBA-sztár Odom majdnem túladagolta magát, Kardashian elállt a procedúrától. Egy ideig ő gondoskodott a férjéről, de miután Lamar Odom felépült, a valóságshow-sztár másodjára is beadta a válási papírokart. 2016-ban végül sikeresen különváltak.

Ben Affleck és Jennifer Garner – 2 évig tartott

Affleck és Garner 2015 júniusában egy közös nyilatkozatban jelentették be, hogy felbontják tízéves házasságukat – miután kiderült, hogy a színész viszonyt folytatott a gyerekei dadusával. A válópert végül csak 2017-ben indították el, egy évvel később pedig megegyeztek a a három gyerekük közös felügyeleti jogában. 2019 év elején a bíróság jogerősen is elváltnak nyilvánította őket.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!