Zendaya forró édeshármasba keveredik legújabb filmjében

2023. június 22.
A rajongók az előzetes megjelenése óta azt találgatják, hogy vajon a színésznő szerelme, Tom Holland mit szól ahhoz, hogy párja két férfival hetyeg a vásznon.
Zendaya forró édeshármasba keveredik legújabb filmjében

Szeptember 15-én mutatják be Zendaya új filmjét, amelynek éppen a napokban adták ki az előzetesét. A Challengers a teniszezőből lett edző, a Zendaya által alakított Tashi Duncan történetét követi nyomon, aki férjével, Art Donaldsonnal – akinek szerepét Mike Faist játssza – találkozik a sportolónő exével, Patrickkel, Josh O’Connor személyében.

A trailer alapján úgy tűnik, eléggé forró lesz a hangulat a moziteremben, pláne, amikor majd azt látjuk, hogy mind a hárman együtt tartózkodnak egy szállodai szobában.

A Twitteren sokan azt találgatják, hogy vajon mit szól Zendaya barátja, Tom Holland a szexi jelenetek miatt (valószínűleg semmit, hiszen színésznőként ez a munkája). A színészpáros 2016-ban került közelebb egymáshoz a Pókember: Hazatérés forgatásán. Egy évvel később kezdtek el terjedni a szerelmükről szóló pletykák, de kapcsolatukat csak 2021-ben hozták nyilvánosságra.

Forrás: The Sun, Fotó: Getty Images