Tom Holland egy időre visszavonul, az okát is elárulta

2023. június 08.
A színész elhatározta, hogy pár hónap szünetet tart, miután elég nehéz időszakon ment keresztül.
Tom Holland egy évre visszavonul, az okát is elárulta

„Nehéz időszak volt, az biztos” – mondta Tom Holland egy június 6-án megjelent interjúban legújabb sorozata, a The Crowded Room forgatása kapcsán. „Olyan érzelmeket tapasztaltunk meg, amelyeket korábban biztosan nem éltem át. És mindennek tetejében az, hogy producerként kezeltem a forgatással járó napi problémákat, csak extra nyomást tett rám.”

A Pókember színésze hozzátette, most egy év szünetet tart a színészetben, mert annyira megviselték őt az Apple TV+ új sorozatának munkálatai.

A kihívások ellenére Tom – aki Danny Sullivant alakítja, akit egy lövöldözés miatt tartóztattak le a 70-es évek végén New Yorkban – büszke arra a munkára, amelyet a stáb a produkcióba fektetett. „Nem idegen számomra a kemény munka” – mondta. „Mindig is úgy gondoltam, hogy a kemény munka a jó munka. És nagyon élveztem. De aztán megtörtem..”

Nem ez az első alkalom, hogy a sztár úgy érzi, pihenésre van szüksége. Tavaly augusztusban elhatározta, hogy mentális egészségének védelme érdekében szünetet tart a közösségi médiában. „Nagyon beszippant, ha magamról olvasok az interneten, és végső soron ez nagyon káros a mentális állapotomra” – fogalmazott ekkor a színész.

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images