Selena Gomez fürdőruhában mutatta meg sokat kritizált alakját

2023. június 27.
Az énekesnő dögös fürdőruhában, egy hajó fedélzetén pózolva mutatta meg, hogy bármennyire is kritizálják testét, ő nagyon jól érzi magát a bőrében.
Selena Gomez

Selena Gomez már korábban is bebizonyította, hogy nem tudják megtörni a testszégyenítő megjegyzések: idén januárban rengeteg kritikát kapott a neten, amiért felszaladt rá néhány plusz kiló, az énekesnő azonban elképesztően lazán és viccesen reagált a kommentekre. A januárban posztolt TikTok videójában gyorsan rövidre zárta a témát: „Most egy kicsit nagyobb lettem, mert jól éreztem magam az ünnepek alatt. Nem igaz?” – kérdezi nevetve kishúgát, a 9 éves Gracie-t, aki helyeslően felel.

Persze azóta is akadnak, akik úgy érzik, be kell szólniuk Gomeznek, amiért van rajta néhány plusz kiló korábbi testalkatához képest. De a sztár most újra megmutatta, hogy még mindig jól érzi magát a bőrében: Selena Gomez Instagram Story-ban osztott meg néhány szexi fürdőruhás fotót. A képeken láthatólag egy hajó fedélzetén élvezi a napsütést egy merészen kivágott fekete egyberészes dresszben, és magabiztos, szexi pózokba vágja magát az egyszerű, mégis dögös darabban. 

 

Selena Gomez egyébként nem először áll ki a testpozitivitás mellett – a nem régiben szőke hajjal ragyogó sztár már régóta kiáll a csontsoványság rezsimje ellen és őszintén megmutatja valódi, néha pattanásos vagy éppen kócos külsejét.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images