Ryan Gosling már a való életben is Ken-babának öltözik

2023. június 29.
A hidrogénszőke hajszínről a forgatás befejeztével lemondott, de a cukorkaszínekről nem.
A netezők szerint Ryan Gosling túl öregnek néz ki a Barbie film új előzetesében - Szerinted?

Ha már létezik a Barbie-rózsaszín színmeghatározás, itt az ideje, hogy elterjedjen a Ken-kék kifejezés is. Az alig egy hónap múlva a mozikba kerülő Barbie film promóciós turnéja javában zajlik, a címszerepet játszó Margot Robbie rendre a karakteréhez hűen – habos-babos pink kreációkban – lép a fotófal elé, de a Barbie szerelmét, Kent alakító Ryan Gosling sem kíván kiesni a szerepéből. 

Ryan Gosling a való életben is Ken-babának öltözik

Ryan Gosling és Simu Liu, vagyis Ken #1 és Ken #2 Fotó: Getty Images

A 42 éves kanadai színész tegnap délután Torontóban népszerűsítette Greta Gerwig legújabb filmjét, a csillámló pink szőnyegen fotózkodott kollégájával, a szintén egy Kent (a hivatalos stáblista szerint Ken #2) megformáló Simu Liuval, majd válaszolt a sajtó kérdéseire – tette mindezt egy babakék, vagy nevezzük inkább Ken-kék öltönyben, amelyet egy hanyagul begombolt, lazacszínű inggel és világosszürke Gucci loaferrel párosított. Simu Liu szintúgy pasztellszínekben gondolkozott szettje összeállításakor. 

Nem is tudjuk, mit várunk jobban, a hazai mozikba július 20-án érkező Barbie mozifilmet, vagy a promóciós turné többi állomását, hogy még több Ken-kék outfitben megcsodálhassuk Ryan Goslingot. 

Forrás: Daily Mail Fotó: Imdb