Kamilla királyné csúnyán megalázta Meghan Markle-t

2023. június 22.
Az ascoti derbin mindenki arról pletykált, hogy milyen fagyossá vált a kapcsolat az uralkodó felesége és Harryék között.
Kamilla királyné csúnyán megalázta Meghan Markle-t

Harry herceg és Meghan Markle nem vettek részt az idei Royal Ascot derbin – a népszerű lóversenyen, ami Anglia társasági életének egyik csúcspontját jelenti –, de láthatóan mindenki róluk beszélt, és nem jó értelemben.

Egy forrás elárulta a Page Sixnek, hogy II. Erzsébet egykori legkedvesebb eseményén azt pletykálták, hogy mindenki mennyire boldog, hogy a sussexi hercegi pár nem tette tiszteletét a lóversenyen. Az a szóbeszéd járta, hogy Kamilla és Harryék között bizony igazán megromlott a viszony az utóbbi időben.

Egyesek még azt is gondolták, hogy Kamilla királyné direkt azért viselt Diort az eseményen, hogy ezzel alázza meg Meghan Markle-t. Tudvalevő ugyanis, hogy a híresztelésekkel szemben a márka mégsem akar együttműködni a hercegnével. 

Egy forrás, aki részt vett a királyi eseményen, azt mondta a magazinnak, hogy az uralkodó felesége bizony még mindig dühös a hercegi párra, amiért Harry gonosz mostohaanyának nevezte őt januárban megjelent, Tartalék című memoárjában. „Mindenki Meghant hibáztatja az egész rendetlenségért” – fogalmazott a bennfentes.

Fotó: Getty Images