Itt a vége: Amber Heard és Johnny Depp peren kívül egyeztek meg

2022. december 20.
A színésznőt korábban több mint 10 millió dollárnyi kártérítés kifizetésére kötelezték.

Hosszas jogi eljárás, egészen konkrétan az év legfelkapottabb jogvitája után peren kívül sikerült megegyeznie Amber Heardnek és Johnny Deppnek. A színész azután fordult a bírósághoz, hogy volt felesége 2018-ban a Washington Postban azt állította, hogy a színész bántalmazta őt.

amber-heard-johnny-depp-megegyeztek

A 36 éves színésznőt korábban több mint 10 millió dollár kártérítés megfizetésére kötelezték, Deppnek pedig 2 millió dollárt kellett kiperkálnia, miután Heard ellenkeresetet nyújtott be, amelyben rágalmazással vádolta exférje ügyvédjét, Adam Waldmant, aki a bántalmazásáról szóló történetet hoaxnak nevezte.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amber Heard (@amberheard) által megosztott bejegyzés

Heard először fellebbezett a kártérítés ellen, de visszavonta az eljárást, hétfőn pedig peren kívül megegyezett Depp-pel. Később a színésznő azt írta egy Instagram-bejegyzésben, hogy olyan feltételeket sikerült szabniuk egymásnak, amelyekkel ő is egyetért. Ezek közé tartozik, hogy Heard egymillió dollárt fizet Deppnek, viszont nem kell bűnösnek vallania magát, és ezek után bármit mondhat az üggyel kapcsolatban, amit szeretne.

Forrás: Guardian, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!