Palvin Barbi titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent – gyönyörű volt menyasszonyként

2023. július 16.
Palvin Barbi és párja, Dylan Sprouse már szeptember óta jegyben járt, bár a rajongók felé csak néhány hónapja erősítették meg a hírt. Most pedig Magyarországon, egy szupertitkos esküvő keretében kimondták a boldogító igent.
Palvin Barbi posztolás pénz

Szemfüles rajongóknak már néhány napja feltűnhetett, hogy Barbi fodrásza és sminkese Insta-sztoriban Dylan Sprouse tesójával bulizik egy esküvői előbulinak tűnő eseményen, azóta viszont egyáltalán nem posztolt Barbi és Dylan vagy a hozzátartozók. 

Budapest környéki településen volt a szertartás

A Bors Online-nak azonban egy Budapest-közeli településen élő olvasó elküldte, hogy sikerült lencsevégre kapnia Barbit menyasszonyi ruhában. Az olvasó beszámolója szerint már régóta tudott volt a településen, hogy „valami nagy esemény készülődik”, ezért mentek egy kört a környéken szétnézni, és meg is látták a boldog arát, ahogyan a szertartás helyszínére vonult. A fotót ITT lehet megtekinteni. 

Pálinka és tepertő az előbulin

Az előbuli Insta-story videóiból az is kiderült, hogy a násznép külföldi részével megismertették a magyar hagyományokat is, pálinkát és tepertőt kínáltak medencézés közben.

Valószínűleg nem csak az étel volt hagyományos, magyaros az eseményen. Néhány hónapja egy interjúban Dylan úgy nyilatkozott, hogy nagyon várja, hogy „élőben is átélhesse a menyasszonyrabláshoz hasonló magyar esküvői szokásokat”.

Forrás: Bors Online, Instagram, Nyitókép: Getty Images