Megjelentek Palvin Barbi lélegzetelállító hivatalos esküvői fotói a Vogue oldalán

2023. július 19.
Palvin Barbara és Dylan Sprouse a hétvégén keltek egybe a modell szüleinek birtokán és most végre a hivatalos fotókból is szemezgethetünk.
Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a hétvégén titkos esküvőn házasodott össze Palvin Barbi és szerelme, Dylan Sprouse. A szupermodell szüleinek ceglédberceli birtokán tartott menyegzőről már láthattunk néhány kiszivárgott részletet, de a Vogue magazin esküvői különkiadásának oldalán most hivatalos fotókat és egy videót közzétettek. Idő közben kiderült például az a kedves részlet is, hogy a szertartás maga abban az albertirsai kis templomban volt, ahol a modell szülei is egybekeltek 34 évvel ezelőtt.

A képeket végiglapozva még a menyecskeruhára is vethetünk egy pillantást!

Barbi elmesélte, hogy Kaliforniában is tartani fognak egy esküvőt a külföldi rokonok kedvéért. Magyarországon csak egy kisebb szertartást terveztek, ami végül így is egy 115 fős lakodalom lett, mivel sok barátjuk van és mindenkivel szerettek volna osztozni az örömükben. A szupermodell egy letisztultan elegáns Vivienne Westwood ruhában esküdött örök hűséget férjének. 

A páros hat évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással és tavaly szeptemberben volt az eljegyzés. A lánykérésről kiderült, hogy a páros kempingezése során történt, ahol az egyik programjuk vidrales volt, ugyanis ők Barbi kedvenc állatai. Gyanús lett neki, hogy Dylan az alkalomhoz nem illő elegánsabb inget is csomagolt magának az útra, ebből megsejtette, hogy talán most fogja feltenni neki párja a Nagy Kérdést, és a jelek szerint nem is tévedett.

Forrás: Instagram   Fotó: Getty Images