Harry herceg és Meghan Markle újabb költözést tervezhet

2023. július 25.
Az elmúlt időszakban elég sötét fellegek gyűltek Meghan Markle és Harry herceg feje felett, ezért nem is csoda, ha a páros szeretné tiszta lappal folytatni. Elvileg már azt is tudják, hol!
Lehetséges, hogy Harry és Meghan visszatérnek az Egyesült Királyságba

Nem régiben robbant ki a hír, hogy a Spotify szerződést bontott Meghan Markle-lel (sőt, a streaming óriás munkatársai szélhálmosnak nevezték a hercegnét), aztán nem sokkal rá azt kezdték pletykálni, hogy a Netflix is cserben hagyhatja a párost – mindez persze anyagi helyzetüket is jelentősen megtépázta. Nem sokkal később az is kiderült, hogy Harryt és Meghant kitiltották a montecitói otthonuk melletti privát klubból: egy Lady Victoria Hervey nevű asszony elmondása szerint az állhat a kitiltás hátterében, hogy a tagoknak és vezetőségnek elege lett belőle, hogy Meghan a hírverés érdekében paparazzikat szervezett a klub környékére, hogy képeket tudjanak készíteni róluk. 

Talán ez lehet – az egyik – oka annak is, hogy a hírek szerint Meghan Markle és Harry herceg a költözést fontolgatják, és állítólag már az is megvan, hol folytatnák Montecito után. A US Weekly értesülései szerint a család Malibuba költözne: Meghan Markle gyerekkorában gyakran járt ide, szereti a tengerpartot, de a nagyvárosi nyüzsgést is, ezért vonzó számukra a hely. Az már biztos, hogy a kiugrott nemesi pár ingatlanokat nézegetett a térségben, de egyelőre nem tudni, hogy mennyire gondolják komolyan a permanens költözést.

Az elmúlt hónapokban egyébként még arról is pletykáltak, hogy válságban lehet Harry és Meghan házassága, szóval lehet, hogy a költözés minden szempontból „tiszta lapot” jelentene.

Forrás: US Weekly Fotó: Getty Images