Katalin hercegné könnyekben tört ki – kiszivárogtatták egy fontos titkát

2023. július 27.
A brit királyi család tagjaként nem könnyű titkokat tartani – ez Katalin hercegné is megtapasztalhatta, amikor egy számára fontos információt szivárogtatott ki a brit sajtó.
Katalin hercegné

Meghan Markle-lel összehasonlítva Katalin hercegnével általában kifejezetten kegyes a helyi sajtó, de persze azért egy szaftos hírt még az ő kedvéért sem hajlandóak elszalasztani. Ez történt annak idején Katalin és Vilmos herceg nagyszabású esküvője kapcsán, amikor a médiamunkások az esküvő egyik legfontosabb részletéről szivárogtattak – Kate Middleton ruhájáról. 

Katalin állítólag mindent megtett érte, hogy álmai esküvői ruháját a nagy napon lássa először a nyilvánosság, a The Sunday Times azonban még jóval az esküvő előtt megírta, hogy a ruhát Sarah Burton az Alexander McQueen tervezője készíti a hercegnével közösen, és még egy-két bennfentes részletet is kiderítettek a fazonról.

Érthető módon minden menyasszony számára megrázó, amikor egy ilyen eleve stresszes és felfokozott időszakban valami balul sül el – Katalin hercegné sem volt kivétel. A palotához közeli források szerint Katalin könnyekben tört ki, mikor meglátta a címlapokat, nagyon megrázta őt a média kegyetlensége. Szerencsére ennek már nyoma sem volt a nagy napon, amikor Kate Middleton nemcsak gyönyörű, de boldogságtól ragyogó menyasszonyként tündökölt.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images