Kiderült Katalin hercegné karcsú alakjának titka

2023. június 27.
Ahányszor megjelenik a nyilvánosság előtt, Katalin hercegné rendre lenyűgöz minket karcsú alakjával, amit még három gyerek után is sikerült megtartania. Most végre kiderült, hogyan csinálja.
Katalin hercegné

A netezők nem győzik dicsérni Katalin hercegné csinos alakját és mindig kifogástalan stílusát, de – mint kiderült – a karcsú alkatért nagyon is sokat dolgozik a wales-i hercegné. Azt eddig is lehetett tudni, hogy a háromgyerekes édesanya rendszeres mozgással és szigorúan kontrollált étrend segítségével tartja magát formában, most azonban már az sem titok, hogy pontosan mit és hogyan tesz a karcsúságért.

A Daily Mail értesülései szerint Katalin hercegné mindennap sportol egy személyi edző segítségével: ilyenkor kardiózni is szokott, de súlyokkal is erősít. Még 2016-ban az is kiderült, hogy Katalin a gyerekek mellett sem adott lejjebb a mozgásból – amikor Sarolta kicsi volt, a babakocsit tolva futott rendszeresen. Azt is lehet tudni, hogy az egyik kedvenc gyakorlata a planking, amit mindig beépít nagyjából egyórás edzéseibe. 

A kemény mozgás mellett a hercegné rendszeresen szakít időt a jógára is, amit azért szeret különösen, mert nemcsak a hasizmait erősíti, de az elméjét is frissíti közben. Katalin biciklizni is nagyon szeret, ezért gyakran jár spinning órákra is: ebben egyébként olyan jó, hogy még férjét, Vilmos herceget is lenyomta egy edzés alkalmával.

A sok mozgás mellett talán nem is olyan meglepő, hogy Katalin hercegné szigorú és fehérjedús diétát követ. Ha kifejezetten fogyni szeretne (mint például a terhesség után) akkor állítólag a Dukan diétát csinálja, melynek lényege, hogy szinte teljesen le kell mondani a szénhidrátokról, a főzéshez nem lehet zsiradékokat használni, és leginkább sovány húsokat, zöldségeket és egészséges zsírokat lehet fogyasztani. Egyébként alapvetően egészséges, kiegyensúlyozott étrendjében mindig ügyel rá, hogy elegendő gyümölcsöt és zöldséget vigyen be, miközben kerüli a tejtermékeket. Ha nassolni támad kedve, leginkább smoothie-kat fogyaszt, amiket mandulatejjel, sok gyümölccsel és porított superfoodokkal készít el.

Annyi biztos, hogy a hercegné keményen megdolgozik a csinos, ragyogó külsőért, persze valljuk be, ezen a téren jóval könnyebb a dolga, mint egy átlagos háromgyerekes anyukának.

Forrás: Marie Claire Australia Fotó: Getty Images