Sztárok, akikről nem is tudtad, hogy imádják a gyorskaját

2023. május 31.
Néha mindannyian szeretünk bűnözni egy kicsit, és beugrani a legközelebbi gyorsétterembe bedobni egy hambit. De nincs ez másképp a sztárokkal sem! A következő hírességek nyíltan vállalják a junk foodok iránti rajongásukat.
Sztárok, akikről nem is tudtad, hogy imádják a gyorskaját

Kim Kardashian és Kanye West

kanye-west-gyerektartas-kim-kardashian

Az egykori sztárpár korábban többször posztolt arról, hogy két gyerkőcükkel, Northszal és Sainttel beugrottak a The Cheesecake Factory nevű gyorsétterembe. Bár Kimről tudni lehet, hogy nagyon odafigyel az étkezésére, úgy tűnik, egy-két szelet sajttorta azért az ő diétájába is belefér.

Katy Perry

Katy Perry imádja az olasz ételekre specializálódott Olive Garden nevű gyorsétteremláncot, olyannyira, hogy konkrétan egy Olive Garden étteremben ünnepelte meg anno a 31. szülinapját.

Hailey Bieber

Hailey Biebert teljesen összetörte a Selena Gomez-dráma

Egy Vogue számára készített videóban Hailey bevallotta, hogy imád a Shake Shack elnevezésű amerikai gyorsétteremben enni. Azt is hozzátette, hogy annyira odavan az étterem által készített hanburgerszószért, hogy bármit megadna, ha megkaphatná a receptjét.

Britney Spears

britney-spears

Britney még 2018-ban a Piece of Me turnéja alatt mesélte el az Entertainment Tonight magazinnak, hogy a fellépések alatt csak csirkét és salátát ehet – ám alkalmanként, ha lehetősége van rá, szívesen beugrik a McDonald’s-ba is egy hambiért.

Lili Reinhart

Sztárok, akikről nem is tudtad, hogy imádják a gyorskaját

Lili igazi pizzaimádó, a kedvenc étterme pedig a Domino’s Pizza. Mindezt pedig nem is titkolja, rendszeresen szokott Twitterre posztolni arról, hogy éppen pizzát rendelt, miközben a kedvenc sorozatait nézi. 

Fotó: Getty Images Forrás: People