Leonardo DiCaprio megszegi a nevetséges randevúzási szabályát? 32 éves lány lehet az új szerelme

2023. augusztus 07.
Leonardo DiCaprio, úgy tűnik, ismét áthágta a hírhedt randevúzási szabályát: egy ibizai jachton a Love Island 32 éves sztárjával kapták lencsevégre.
leonardo-dicaprio-zendaya-emmy

A Titanic színésze, Leonardo DiCaprio nagyon szereti a jachtokat és a vonzó, fiatal nőket. A hétvégét Ibizán töltötte egy vidám baráti társasággal és modellekkel.

A 48 éves hollywoodi színész arról híres, hogy nem szeret 25 év feletti nőkkel randevúzni – annak ellenére, hogy ő is jócskán előrehaladt már életéveiben. Már megszoktuk, hogy jachtjain gyönyörű nőkkel tölti az időt. Ezúttal sem volt ez másképpen, leszámítva azt, hogy a Love Island Arabella Chi sztárja 32 éves.

A 32 még nagyon is fiatal, azonban a DiCaprio-mérce szerint már régen eljárt a nők fölött az idő vasfoga ebben a korban.

Ki az az Arabella Chi? 

A modell és influencer a Love Island ötödik évadában szerepelt. Ezen a hétvégén pedig gondtalanul élvezte a napsütést, miközben a Földközi-tengeren hajókázott DiCaprióval.

Az arany bikinit viselő Arabella elbűvölően nézett ki, miközben a jacht fedélzetén beszélgetett a többi vendéggel. DiCapriót szürke rövidnadrágban és fehér pólóban fotózták le. Egy fekete baseballsapkát is a fejébe húzott, így próbált láthatatlan maradni a paparazzik előtt.

Valaki azonban nagyon hiányzott erről a jachtról: nem más, mint a 28 éves szupermodell, Gigi Hadid. Gigi és DiCaprio párosának státusza a pletykák szerint „no-strings attached situationship”, magyarul barátság extrákkal, alkalmi kapcsolat.

Még novemberben robbant a pletyka, miszerint Gigi és DiCaprio flörtöltek egy közös vacsorán New Yorkban. Azonban egyikük sem cáfolta vagy erősítette meg a szóbeszédet kettejükkel kapcsolatban. Idén júliusban is látták őket Richie Akiva hamptonsi buliján, viszont külön érkeztek és hagyták el a partit.

DiCaprio számára nem léteznek 25 feletti nők 

DiCaprio értelmezési tartományában a nők csak 25 év alatt fiatalok. Az elmúlt időben szinte kizárólag olyan lányokkal randizott, akik akár a lányai is lehetnének. Mutatjuk, kikkel volt kapcsolatban az utóbbi években a színész.

Camila Morrone

Egyes források szerint DiCaprio 2022 augusztusában szakított párjával, Camila Morrone-nal. Morrone és a színész 2017-ben kezdett randevúzni, a kapcsolat 5 évig tartott. Bár exével, Nina Agdallal 2017-ben még randevúztak, DiCaprio inkább a 20 éves Camilát választotta.

DiCaprio és Camilla Morrone

DiCaprio és Camila Morrone

Nina Agdal 

Nina Agdal, a dán modell 24 évesen járt az Oscar-díjas színésszel. Kapcsolatuk elvileg 2016 júliusában kezdődött, de komolyra csak 2016 októberében fordult.

Rihanna

Meglepő fordulat, de a pletykák szerint Nina előtt Rihannával kavart a színész. Elvileg rövid ideig randevúztak, számos bulin és estélyen együtt látták őket akkoriban. Rihannával való kapcsolatára akkor kezdtek el felfigyelni, amikor kiszúrták, hogy DiCaprio beszökött az énekesnő 2017-es születésnapi bulijának afterére.

DiCaprio és Rihanna

DiCaprio és Rihanna

Kelly Rohrbach 

DiCaprio a médiában szereti a környezetvédő szerepében feltüntetni magát, azonban egyáltalán nem következetes, hiszen olyan gyakran cserélgeti barátnőit, mintha direkt népszerűsíteni szeretné a kapitalista túlfogyasztást. Rihanna előtt 2015-ben szakított barátnőjével, Kelly Rohrbachhal.

DiCaprio és Rohrbach románcát először akkor vették észre, amikor együtt bicikliztek 2015 júniusában New Yorkban. A 33 éves, Connecticutban született színésznő a Baywatch című filmből lehet ismerős, ott Zac Efron és Priyanka Chopra oldalán játszott.

Fotó: Getty Images, Forrás: Mirror