Harry herceg óriásit csalódott, amikor a néhai Diana rokonai elmondták a véleményüket Meghanről

2023. augusztus 14.
Harry a kezdetektől fogva úgy gondolta, hogy Diana és Meghan sok mindenben hasonlítanak egymásra.

Amikor beleszeretett Meghan Markle-be, Harry herceg rendszeresen hasonlítgatta őt a néhai édesanyjához, Diana hercegnőhöz. Az viszont nagyon elszomorította, amikor kiderült számára, hogy Diana testvérei és egykori legjobb barátnője nem látnak a két nő között semmi egyezést.

Tom Bower író, a Bosszú. Meghan, Harry és a Windsorok közötti háború című könyvében nem kevesebbet állít, mint hogy Diana hercegnő bátyja, Charles Spencer, valamint nővérei, Lady Sarah McCorquodale és Jane Fellowes illetve egykori jó barátnője, Julia Samuel nem voltak éppen elragadtatva Meghan Markle-től az első találkozásuk után. Harry azt remélte, hogy édesanyja rokonai – hozzá hasonlóan – azonnal észre fogják venni a hasonlóságot Meghan és Diana között, ám a hercegnek végül csalódnia kellett. „Senki sem értett egyet azzal, hogy sebezhető édesanyjában és a barátnőjében bármi közös lenne. Ami még kellemetlenebb volt számára, hogy úgy gondolták, Meghan nem tudna beilleszkedni a királyi családba” – írta Bower a könyvében.

Ha pedig ez nem lett volna elég, Vilmos kérésére Charles Spencer elég erőteljesen megpróbált beavatkozni Harry és Meghan kapcsolatába. „A háromszoros házas Spencer figyelmeztette unokaöccsét, hogy gondolja át ezt az elsietett házasságot. A tanácsa keserű reakciót váltott ki” – írta Bower.

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images