Kiderült: titokban mégis tartja a kapcsolatot családjával Harry herceg

2023. augusztus 06.
A brit királyi családhoz közeli források elárulták, hogy bár nem beszélnek róla, a színfalak mögött Harry herceg nagyon is ápolja rokoni kapcsolatait.
Félő, hogy Harry herceg mindenkit megvezetett

Az elmúlt időszakban csúnyán elmérgesedett a viszony Harry herceg és Meghan Markle, illetve a brit királyi család többi tagja között – olyannyira, hogy Károlyék és Vilmosék idén először nemcsak Meghan Markle-t, de még a kis Archie-t sem köszöntötték fel születésnapján. Ennek ellenére úgy tűnik, Harry herceg azért nem vágott el minden rokoni szálat.

A People exkluzív értesülései szerint ugyanis Harry herceg a színfalak mögött nagyon is jóban van unokatestvéreivel, Beatrix és Eugénia hercegnőkkel. Bár az unokatesókat több ezer kilométer választja el, a hírek szerint rendszeresen beszélnek egymással. A forrás azt is elárulta, hogy a lányok nehezen élik meg a Harry és Meghan, illetve Károly és Vilmos között feszülő konfliktust, de „mindkét oldalt megértik”, hiszen bár részesei a királyi család „gépezetének”, látják Harry szempontjait is.

Korábban egyébként már kiderült, hogy Harry herceg jó viszonyt ápol Beatrix és Eugénia hercegnőkkel – legutóbb Károly koronázásán lehetett látni, hogy Harry Beatrixszel és férjével, Edoardo Mapelli Mozzival, illetve Eugéniával és férjével, Jack Brooksbankkel vonult be a Westminster-apátságba, lelkesen beszélgetve és mosolyogva.

Forrás: People Fotó: Getty Images