A királyi család kegyetlen üzenetét nem lehet félreérteni

2023. augusztus 04.
A hallgatás sokszor sokkal többet mond minden szónál. A királyi család pedig ma, Meghan Markle 42. születésnapján mély csendbe burkolózik.
A királyi család kegyetlen üzenetét nem lehet félreérteni

Meghan Markle ma, augusztus 4-én töltötte be a 42. életévét, és nagyon úgy néz ki, hogy a férje rokonai nem hajlandók nyilvánosan felköszönteni a hercegnét. Mióta Meghan 2018-ban hivatalosan a királyi család tagja lett, az uralkodó (akkor még Erzsébet királynő), valamint Harry apja, Károly, illetve bátyja, Vilmos (és persze Katalin) minden évben kinyilvánították gratulációjukat a közösségi médián keresztül – ez az első év, hogy mindenki mély hallgatásba burkolózik.

A csend persze annyira nem meglepő, azok után, hogy mennyire elmérgesedett az utóbbi időben a viszony a családtagok és Harryék között. Bár Harry – ahogy arról mi is beszámoltunk – májusban részt vett Károly koronázásán, nyilvánosan szinte egyáltalán nem kommunikált sem a bátyjával, sem az apjával, és amint lehetett, rohant haza Amerikába a kisfia születésnapjára. Az is sokatmondó volt akkor, hogy a királyi család tagjai még a kis Archie-nak sem kívántak nyilvánosan boldog szülinapot.

A nyilvános születésnapi köszöntések hiánya egyértelmű üzenet lehet a királyi család részéről: úgy tűnik, továbbra sem tudnak megbocsátani Harrynek és Meghannak az elmúlt hónapokban tanúsított viselkedésükért.

Harry és Meghan "majdnem katasztrofális" autós üldözésbe keveredett

 Meghan, Harry és a hercegné édesanyja idén májusban

Mindettől függetlenül a hercegi pár természetesen megünnepelte a nagy napot: Harry és Meghan Montecito egyik legmenőbb éttermében, a Tre Lune-ben költöttek el egy vacsorát. A pár sugárzott a boldogságtól a róluk készült lesifotókon, amiket itt tudsz megnézni.

Fotó: Getty Images