Videón, ahogy megszállták a rajongók Billie Eilish budapesti hoteljét

2023. augusztus 15.
Ma este negyed 10-kor lép fel a Sziget Fesztivál fő fellépője, aki miatt még az esemény időpontján is változtattak. Az Oscar-, hétszeres Grammy- és Golden Globe-díjas Billie Eilish rajongói már délelőtt 11-kor a Nagyszínpad előtt várakoztak, a legrátermettebbek pedig a reptéren és az őt vendégül látó budapesti szálloda előtt próbálták elcsípni a sztárt.
Videón, ahogy megszállták a rajongók Billie Eilish budapesti hoteljét

Hatalmas az izgalom a Hajógyári-sziget háza táján, ugyanis ma ad koncertet napjaink egyik legtehetségesebb énekesnője, Billie Eilish. A mindössze 21 éves sztárért világszerte milliók rajonganak, így nem csoda, hogy a budapesti rajongók is alig várják, hogy élőben láthassák kedvenc előadójukat.

Már a TikTokot is ellepték a Billie-fanok által készített videók, amelyeken megmutatják, hogy sokan képesek voltak a reptéren várakozni, hátha testközelben találkozhatnak imádott énekesnőjükkel. Volt, aki igazán szerencsésnek mondhatja magát, és nemcsak levideózta, hanem örömkönnyek között meg is ölelhette a sztárt.

@billsvils Welcome to Hungary Billie!!!🥺❤️ #billieeilish #lovelybillieeilish #viral #fyp #billieeilishtour #hungary #szigetfestival #foryoupage #billsvils #welcometohungary #billie @BILLIE EILISH @szigetofficial ♬ eredeti hang – BILLIE EILISH - BILLIE EILISH

Aki viszont nem láthatta őt a reptéren, az a budapesti Gresham-palota előtt próbálta lencsevégre kapni Billie-t, ahol egy kisebb tömeg kerekedett az éjszaka folyamán.

@eren.caca NEVER GIVE UPP #billieeilish #billie #sziget #szigetfestival #budapest ♬ original sound - slideshow hntr

Fotó: Getty Images