Harry herceg még ezt az egyszerű dolgot sem teheti meg Meghan engedélye nélkül

2023. augusztus 16.
Korábban arról szóltak a hírek, hogy Katalin és Harry esténként beszélni szoktak egymással telefonon. Egy királyi szakértő szerint azonban Harry nem csinálhat ilyet felesége engedélye nélkül.
Harry herceg meglepő szavakat suttogott a koronázás alatt

Ahogy azt mi is megírtuk, a Daily Express arról számolt be, hogy Katalin hercegné „késő esti telefonhívásokat” folytat sógorával, hogy megpróbálja helyrehozni a dolgokat a hercegi testvérek között. Egy királyi szakértő azonban most megcáfolta a hírt: véleménye szerint ugyanis Meghan Markle engedélye nélkül Harry nem fog négyszemközt beszélni a sógornőjével.

Kinsey Schofield királyi szakértő egy podcastben reagált a hírekre és elmondta, hogy úgy gondolja, sem Katalin, sem Harry nem titkolna el ilyesmit a párja elől. Hozzátette: véleménye szerint Harry a családi dráma közepette próbál „dacosan” viselkedni. „Személy szerint nem hiszem, hogy Harry Meghan áldása nélkül beszélne négyszemközt Katalinnal” – mondta.

De a szakértő szerint Katalin és Vilmos is túlságosan el van foglalva a saját céljaikkal ahhoz, hogy a Harryvel és Meghannal kapcsolatos dráma miatt aggódjanak.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images