Rá sem lehet ismerni a smink nélküli, őszülő Gwyneth Paltrow-ra

2023. augusztus 29.
Az ellentmondásos wellnessoldal szülőanyja nemcsak beszél a természetességről, meg is mutatja: Gwyneth Paltrow smink nélkül, ősz töveit is megmutatva indult vacsorázni.
gwyneth-paltrow-luxusvilla

Az 50 éves Gwyneth Paltrow nem fél megmutatni valódi arcát! Az ellentmondásos wellness-oldal alapítóját Beverly Hillsben kapták le, amint egy étterembe tartott családjával, ahová teljesen smink nélkül, ősz tincseit is megmutatva indult el. Az estére a színésznő egy egyszerű, mélyen kivágott fekete felsőt és bő szárú fehér nadrágot választott, amit vékony fekete övvel dobott fel, a szettet pedig egy laza, fehér tornacipővel tette teljessé. Elkísérte őt 17 éves fia, Moses és férje, Brad Falchuk is.

Az Iron Manben is feltűnő Gwyneth Paltrow egyébként sosem volt az erős sminkek híve, ezen a vacsorán azonban tényleg teljesen „meztelen arccal” vett részt. Bár elsőre talán nem könnyű megismerni, hozzá kell tennünk, hogy a vaginagőzöléssel és hajmeresztő diétákkal házaló színésznő természetesen is gyönyörű, és bőven letagadhatna pár évet a korából. A képeket ITT lehet megnézni.

Gwyneth Paltrow egyébként a közelmúltban bírósági üggyé duzzadt síbalesete kapcsán került a figyelem középpontjába: erről az esetről mi is részletesen beszámoltunk korábban.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images