Daniel Radcliffe kigyúrt felsőtestétől leesik az állunk

2023. augusztus 31.
Elképesztő felsőtestet villantott a Harry Potter sztárja: Daniel Radcliffe új filmje forgatásán mutatta meg izmait (és eszelős arckifejezését).
Daniel Radcliffe hosszú utat járt be az absztinenciáig

Bár Daniel Radcliffe a Harry Potter-filmek cuki varázslófiújaként robbant be, azóta leginkább bizarr filmalkotásokban vállal szerepet. Láthattuk már sokat szelelő hullaként és pisztolykezű ámokfutóként is, most pedig egy posztapokaliptikus világban küzd a robotok ellen a Miracle Workers című vígjátéksorozatban. 

Daniel Radcliffe egy Sid nevű Mad Max stílusú karaktert alakít, a sivár, pusztító környezethez méltóan pedig természetesen a kigyúrt felsőtest is dukált. Bár Radcliffe már korábban is bebizonyította, hogy nem jelent neki gondot az izmai felduzzadása (először az Equus című darab kapcsán döbbentette meg a közönséget idomaival), de ezúttal tényleg kitett magáért. Mutatjuk a meggyőző képet:

Persze valószínűleg nemcsak az izmai, de a finoman szólva expresszív arckifejezése miatt is emlékezetes ez a Daniel Radcliffe-ről készült kép – mi mindenesetre 10-ből 10 pontot adunk rá!

Forrás: People Fotó: Getty Images